Kirjanpitopalvelut

Palvelumme on kehitetty erilaisiin tarpeisiin ja autamme valitsemaan juuri sinulle sopivimman kirjanpitopalvelun. Hoidamme puolestasi kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin sekä neuvomme talousasioissa. Tutustu eri palveluvaihtoehtoihimme tai ole suoraan yhteydessä, niin autamme sopivimman kirjanpitopalvelun valinnassa.

Kauppatorin taloushallinto ja tilitoimistopalvelut

Sisältää

Toiminimen tai pienen osakeyhtiön kirjanpito

Tarjoamme ammattitaitoista kirjanpitopalvelua toiminimille ja pienille osakeyhtiöille. Huolehdimme taloushallinnosta, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. Palveluihimme kuuluvat kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja talousneuvonta. Tarjoamme sähköistä kirjanpitopalvelua Fennoa ja Procountor ohjelmistoilla. Voit myös toimittaa kuitit tilitoimistolle perinteisesti. Selkeät raportit ja säännölliset yhteydenotot pitävät sinut ajan tasalla. Luotettava tiimimme varmistaa, että lakisääteiset velvoitteet täytetään ajallaan. Ota yhteyttä kirjanpitoasioissa.

Toiminimen-tai-pienen-osakeyhtion-kirjanpito-Kauppatorin-Taloushallinto-Oy-tekee
PK-yrityksen-kirjanpito-Kauppatorin-Taloushallinto-Oy-tekee

PK-yrityksen kirjanpito

PK-yrityksen kirjanpito on usein haastavaa resurssipulan, monimutkaisen lainsäädännön ja verotusmuutosten vuoksi. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin tarkalla ja ajantasaisella kirjanpidolla. Autamme myös kassavirran seurannassa, kustannusten hallinnassa ja taloussuunnittelussa, jotta voit tehdä parempia päätöksiä. Sähköinen taloushallinto pitää sinut ajan tasalla ja mahdollistaa nopean reagoinnin. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua tukemaan yrityksesi kasvua ja menestystä. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa taloushallinnon monimutkaisuuksissa!

Yhdistyksen ja säätiön kirjanpito

Tarjoamme kirjanpitopalvelua yhdistyksille, säätiöille huomioiden niiden erityisvaatimukset. Palvelumme kattaa kirjanpidon, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja talousneuvonnan. Kirjanpito voidaan tehdä perinteisesti tai sitten käyttämällä joko Fennoan tai Procountorin sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja. Selkeät raportit ja säännöllinen yhteydenpito pitävät teidät ajantasalla. Asiantunteva tiimimme varmistaa, että kaikki lakisääteiset velvoitteet täytetään ajallaan. Ota yhteyttä ja kysy, kuinka voimme tukea yhdistystäsi tai säätiötäsi.

Yhdistyksen säätiön ja taloyhtiön kirjanpito Kauppatorin Taloushallinto Oy tekee
Verkkokaupan kirjanpito Kauppatorin Taloushallinto Oy tekee

Verkkokaupan kirjanpito

Tarjoamme verkkokaupoille kirjanpitopalveluita, jotka auttavat pitämään talouden hallinnassa ja keskittymään liiketoiminnan kasvuun. Palveluihimme kuuluvat myyntien ja ostojen kirjaaminen, varastonhallinta, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Käytämme moderneja kirjanpito-ohjelmistoja, jotka integroituvat verkkokauppasi järjestelmiin, varmistaen tarkan ja ajantasaisen raportoinnin. Asiantunteva tiimimme huolehtii kaikista taloushallinnon tarpeistasi, jotta voit keskittyä asiakaspalveluun ja myynnin edistämiseen. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää, kuinka voimme tukea verkkokauppaasi tehokkaalla kirjanpidolla.

Kirjanpitopalvelut hinta

Kirjanpidon hinta määräytyy tositemäärän mukaan. Kuukausiveloitus on 1-60 tositteelta 109 €/kk, 61-120 tositteelta 218 €/kk, 121-180 tositteelta 327 €/kk ja 181-240 tositteelta 436 €/kk. Tutustu tarkemmin yrityksen kirjanpidon hintaan hinnasto sivulta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Myynti ja aloittavan yrityksen palvelut Hanna Ronkainen Kauppatorin Taloushallinto Oy

Hanna Ronkainen

Toimitusjohtaja

Myynti ja aloittavan yrityksen palvelut

Haluaisitko keskustella?

Oletko perustamassa yritystä, miettimässä tilitoimiston vaihtoa tai kenties siirtymistä sähköiseen taloushallintoon? Vastaan mielelläni kaikkiin mielessäsi oleviin kysymyksiin. Helpoiten se onnistuu videokeskustelussa. Varaa aika alla olevasta kalenterilinkistä tai soita.

Tilitoimiston palvelut etänä koko Suomeen