Toimitusjohtaja Hanna Ronkainen Kauppatorin Taloushallinto Oy

Hanna Ronkainen

Toimitusjohtaja

Työtehtäväni

Työtehtäviini kuuluu hallinnollisten töiden lisäksi laajasti erilaiset taloushallinnon työtehtävät, kuten kirjanpidot ja tilinpäätösten laadinta. Olen myös mukana aloittavien yrittäjien ensiaskeleilla ja annan talousneuvontaa sekä vastaan asiakastyytyväisyydestä. Tavoitteeni on varmistaa, että asiakkaiden taloushallinto on tarkkaa ja ajantasaista, ja että he saavat parasta mahdollista palvelua. Voit soittaa minulle missä tahansa taloushallintoon liittyvässä asiassa.

Koulutus

Olen valmistunut taloushallinnon tradenomiksi Turun Ammattikorkeakoulusta. Viihdyn numeroiden parissa ja erilaiset ongelmanratkaisut ovat erikoisalaani. Taloushallinnon alalla olen ollut kaiken kaikkiaan 20 vuotta, yrittäjä minusta tuli 2023. Osallistun myös aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin, tavoitteenani on pysyä ajan tasalla taloushallinnon muutoksista ja tarjota asiakkaille ajankohtaiset alan kuulumiset. Taloushallinto on erittäin mielenkiintoinen koko ajan kehittyvä ala, aina tulee jotain uutta.

Vapaa-aika

Vapaa-aikani kuluu pitkälti kahden lapseni kanssa touhutessa, ulkoilemme paljon yhdessä perheenä. Uimassa pyrin käymään aina kuin mahdollista, siitä pitävät kovasti myös lapset. Talviurheilu on koko perheen sydäntä lähellä, talvisin pitää suksille päästä!

“Aloita päivä hymyillen, niin maailma hymyilee takaisin.”

Taloushallinnon osa-alueet

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätöksen laatiminen
  • Veroneuvonta
  • Yrityksen perustaminen
  • Aloittavan yrityksen palvelut
  • Fennoa sähköinen taloushallinto

Muualla sivustolla