Toimistopäällikkö Hans Virtanen Kauppatorin Taloushallinto Oy

Hans Virtanen

toimistopäällikko

Työtehtäväni

Tehtäviini kuuluu asiakkaiden taloushallinon palvelut kokonaisvaltaisesti sisältäen kirjanpidon, tilinpäätökset, laskutuksen, veroilmoitukset ja neuvonnan veroasioissa sekä ajoittain myös palkanlaskenta. Uusien asiakkaiden kohdalla pyrin perehdyttämään heidät toimintatapoihimme, jotta taloushallinnon hoitaminen on molemmin puolin mahdollisimman sujuvaa ja selkeää. Tavoitteeni on, että asiakkaan taloushallinto on tarkkaa ja täsmällistä, mutta myös helpottaa asiakkaan elämää ja tuo lisäarvoa liiketoimintaan.

Koulutus

Olen valmistunut tradenomiksi Turun Ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelmasta vuonna 2009, suuntaumuksena talouden ohjausjärjestelmät pk-yrityksissä. Koulutus on antanut eväät laajaan taloushallinnon osaamiseen mm. kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon ja tilinpäätöksen osa-alueilla. Toimistopäällikkönä olen myös pyrkinyt aktiivisesti kehittämään asiakaspalvelun ja henkilöstöhallinnon osaamistani koulutusten ja kirjallisuuden avulla. Lisäksi tavoitteenani on pysyä jatkuvasti ajan tasalla taloushallinnon muutoksista, jotta asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua.

Vapaa-aika

Vapaa-ajallani nautin musiikista monipuolisesti, niin kuunnellen kuin soittaen eri instrumentteja. Tämä harrastus tuo rentoutumista ja luovaa ilmaisua elämääni. Lisäksi vietän paljon aikaa kahden ihanan rescue-koirani kanssa, joiden kanssa ulkoilen päivittäin. Käymme yhdessä pitkillä kävelyillä luonnossa ja osallistumme erilaisiin koiraharrastuksiin. Tämä yhdistelmä musiikkia ja koirien kanssa touhuamista tuo tasapainoa ja iloa arkeeni.

“Musiikin kuunteleminen ja soittaminen saa mielen iloiseksi.”

Taloushallinnon osa-alueet

Muualla sivustolla