Kirjanpitäjä Joni Hirvonen Kauppatorin Taloushallinto Oy

Joni Hirvonen

kirjanpitäjä

Työtehtäväni

Työtehtäviini kuuluu asiakkaiden kuukausittaisen kirjanpidon ja vuosittaisten tilinpäätösten tekeminen sekä veroilmoitusten laatiminen. Asiakkaani koostuvat hyvin monipuolisesti eri aloilta, joten kokemusta on kertynyt erilaisten yritysten kirjanpitojen kiemuroista.

Koulutus

Olen koulutukseltani merkonomi ja ylioppilas. Liiketalouden perustutkinnon opinnot painottuivat kirjanpitoon sekä toimisto- ja talouspalveluihin. Merkonomiksi valmistuin vuonna 2013 Mercuriasta, josta lähtien olen toiminut kirjanpitäjänä.

Vapaa-aika

Vapaa-ajallani ulkoilen ja käyn telttailemassa. Luonnon tarkkailu, nuotion ääressä istuminen ja retkiruoan valmistus ovat mieleisiä aktiviteetteja. Iloisia yllätyksiä retkillä on, kun törmää erilaisiin eläimiin, mitä ei normaalissa kaupunkielämässä näe ja löytää uusia paikkoja, joita ihastella. Toisaalta jaksan istua myös vapaa-ajallani tietokoneen ääressä pelaten erilaisia ihmiskunnan historiaan sijoittuvia strategiapelejä. Sen lisäksi, että näistä peleistä oppii historiaa, niin myös voi kokeilla vaihtoehtoisia historiapolkuja ja pohtia, miten maailma voisi näyttää nykyään erilaiselta, jos joskus olisi tehty erilaisia valintoja.

Taloushallinnon osa-alueet

Muualla sivustolla