Kirjanpitäjä ja palkanlaskija Nea Eräpalo Kauppatorin Taloushallinto Oy

Nea Eräpalo

Palkanlaskenta, Kirjanpitäjä

Työtehtäväni

Tehtäviini kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palkanlaskenta palkkojen laskemisesta aina tulorekisteri-ilmoittamiseen saakka. Hoidan myös palkkojen maksamisen sekä laadin mm. Kelan sairauspäiväraha ja vanhempainpäiväraha hakemuksia. Tavoitteeni on varmistaa, että asiakkaiden palkanlaskenta on huolellisesti laadittua ja aina lakien sekä työehtosopimusten mukaista. Autan mielelläni missä tahansa palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Koulutus

Olen valmistunut taloushallinnon merkonomiksi Helsinki Business Collegesta. Työkokemusta alalta minulle on kertynyt jo n. 6 vuotta. Olen huolellinen ja tarkka. Ylläpidän myöskin osaamistani erilaisilla koulutuksilla, jotta pystyn palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin. Palkanlaskennan myötä työehtosopimusten tulkinta on jo tuttua minulle, hallitsenkin hyvin eri alojen työehtoja. Tulorekisteri osaamistakin löytyy, tulorekisteriä tulee käytettyä viikoittain.

Vapaa-aika

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa säännöllisesti. Harrastamme puolisoni kanssa yhdessä pyöräilyä, se on kiva tapa viettää yhteistä aikaa. Pyöräillessä pääsee myös tutustumaan uusiin paikkoihin ja tuomaan arkeen jotain vaihtelua. Tykkäämme lähteä vähän pidemmillekin pyöräretkille ja ottaa ihan aikaa sekä eväät mukaan, näin pääsee tutustumaan paikkoihin, joissa ei välttämättä kävisi ilman tätä pyöräily harrastusta.

“Aloita päivä hymyillen, niin maailma hymyilee takaisin.”

Taloushallinnon osa-alueet

Muualla sivustolla