Tilitoimisto hinnasto

Tutustu tilitoimistomme hinnastoon. Hintoihin lisätään alv 24%.

Kirjanpito hinta

Kirjanpidon hinta määräytyy käsiteltävien tositteiden määrän perusteella, mikä tekee hinnoittelusta joustavan ja yrityksen tarpeisiin sopivan. Pienemmille yrityksille, joilla on vähemmän tositteita, kustannukset pysyvät maltillisina. Esimerkiksi 1-60 tositetta maksaa 109 €/kk, kun taas suuremmille yrityksille, jotka käsittelevät 181-240 tositetta, hinta on 436 €/kk. Tämä hinnoittelumalli takaa, että maksat vain tarvitsemastasi palvelusta, jolloin kirjanpidon kustannukset pysyvät hallinnassa riippumatta yrityksesi koosta tai toiminnan laajuudesta.

Tosite on liiketapahtuman todistusaineisto – toisin sanoen myyntilasku, myyntilaskun suoritus, ostolasku, ostolaskun maksu, tapahtuma tiliotteella, tapahtuma Omaverossa, kassan päivätapahtuma, kuitti tai matkalasku. Tositemäärää lisäävät myös muistiotositteet, joilla kirjataan tiliotteen ulkopuoliset tapahtumat esim. jaksotukset ja alv-kirjaukset. Karkea arvio tositemäärästä on tapahtumien määrä tiliotteella sekä käteiskuittien määrä.

Tositemäärä

Kuukausiveloitus (alv 0%)

1- 60

109 €/kk

61 - 120

218 €/kk

121 - 180

327 €/kk

181 - 240

436 €/kk

Tositemäärän ylittäessä aina seuraavan 60 tositteen rajan kuukausihinta nousee 109 €/kk

Palkanlaskenta hinta

Palkanlaskennan hinta määräytyy kuukausittain laskettavien palkkojen lukumäärän perusteella, mikä tekee hinnoittelusta skaalautuvan ja yrityksen tarpeisiin sopivan. Esimerkiksi, jos palkkoja lasketaan 1-5 henkilölle, yhden palkanmaksun hinta on 49 € ja jos palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa niin silloin veloitus on 49 € + 49 € = 98 €/kk

Tämä hinnoittelumalli mahdollistaa kustannusten hallinnan riippumatta yrityksen koosta tai henkilöstön määrästä. Palkanlaskennan veloitukseen sisältyy tulorekisteri-ilmoitukset sekä työnantajan erillisilmoitus.

Henkilömäärä

Hinta / palkanlaskenta (alv 0%)

1-5 henkilöä

49 €

6-10 henkilöä

98 €

11-15 henkilöä

147 €

16-20 henkilöä

196 €

Palkansaaja määrän ylittäessä aina seuraavan viiden henkilön rajan kuukausihinta nousee 49 €

Tilinpäätös hinta

Tilipäätöksen hinta lasketaan keskimääräisen kuukausiveloituksen perusteella. Jos esimerkiksi keskimääräinen kuukausikirjanpidon hinta on suurimman osan tilikaudesta 109 €/kk, niin tilinpäätöksen hinta on 327 €

Tilinpäätös sisältää kaiken tarvittavan:

 • Tilinpäätöksen laatiminen
 • Tuloslaskelma
 • Tase
 • Liitetiedot
 • Tilinpäätöstulosteet
Lisätyönä
 • Veroilmoituksen täyttäminen ja lähettäminen
 • Materiaalin toimittaminen tilintarkastajalle

Kun kirjanpidon veloitus on...

Tilinpäätöksen hinta (alv 0%)

109 €/kk

327 €

218 €/kk

654 €

327 €/kk

981 €

436 €/kk

1308 €

Yrityksen perustaminen hinta

Tarjoamme aloittavalle yritykselle palveluita. Uuden yrityksen perustamisen hinta on 350 €.  Autamme sinua perustamaan toiminimen, kommandiittiyhtiön tai osakeyhtiön. Vastaat itse viranomaiskuluista, kuten kaupparekisterimaksuista. Tarjoamme perustamispalveluja, jotka kattavat kaikki tarvittavat vaiheet, varmistaen että yritys saadaan nopeasti ja tehokkaasti toimintavalmiiksi. Olipa kyseessä toiminimi tai osakeyhtiö, hoidamme perustamisprosessin alusta loppuun, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi käynnistämiseen.

Muut toimistotyöt

 • Veroilmoituksen täyttäminen 70 €/kpl
 • Lakisääteiset viranomaisvelvoitteet (mm. rahanpesulaki) 25 €/vuosi
 • Tuntiveloituksella tehty työ 70 €/h
 • Palkkalaskelmien lähetys palkansaajan verkkopankkiin 1 €/palkkalaskelma

Jätä yhteydenottopyyntö

Myynti ja aloittavan yrityksen palvelut Hanna Ronkainen Kauppatorin Taloushallinto Oy

Hanna Ronkainen

Toimitusjohtaja

Myynti ja aloittavan yrityksen palvelut

Haluaisitko keskustella?

Oletko perustamassa yritystä, miettimässä tilitoimiston vaihtoa tai kenties siirtymistä sähköiseen taloushallintoon? Vastaan mielelläni kaikkiin mielessäsi oleviin kysymyksiin. Helpoiten se onnistuu videokeskustelussa. Varaa aika alla olevasta kalenterilinkistä tai soita.